JDiag Türkiye | Motosiklet Arıza Tespit Cihazı ve Aksesuarları Satışı

Motosiklet Arıza Tespit Cihazı Satın Al JDiag Türkiye olarak M100 PRO ve M100 cihazlarının satışını, teknik servisini ve yedek parça hizmetlerinin yanında tüm JDiag aksesuarlarını OBD bağlantı kablolarını da satıyoruz. Tüm JDiag ürünlerimize 2 yıl garantiyi JDiag Türkiye olarak veriyoruz dolayısıyla Motosiklet Arıza Tespit Cihazı aramasını yapan kullanıcılarımız doğrudan bizimle muhattap oluyorlar. Ürünlerimiz tamamen türkçe panelli olup motosikletinizdeki arızanın tespitini sağlamak amacı gütmektedir. JDiag Çin kökenli bir marka olup Türkiye bayiliğini ise JDiag Türkiye olarak biz üstlenmekteyiz. JDiag M100 PRO Arıza Tespit Cihazı M100 PRO Moto Tarayıcı, yeni nesil El Motosiklet teşhis aracıdır ve tüm büyük üreticilerin teşhis işlevlerini kapsar. Atölyenin sorunları teşhis etmesine ve onarımları daha hızlı yapmasına yardımcı olur. Atölyenin canlı verileri cihaz sayesinde anlık olarak görmesini sağlar. Enjektörler, ateşleme bobini, yakıt pompası vb. M100 PRO satın al mak istiyorsanız

Over (Yumurtalık) Kanseri, Belirtileri, Tanı ve Tedavi Yöntemleri


Over kanseri, kadınlarda yumurtalıkta meydana gelen anormal hücrelerden meydana gelen bir tümör çeşididir. Kadın sağlığı üzerine yapılan araştırmalar; over kanserine yakalananların %80-90 oranında menopoz döneminde olmaları, bu süreçte riskin arttığını gösteriyor.

Yumurtalıklar; vücutta üreme mekanizması olarak görev yapan organlardır. Bununla birlikte, kadınlık hormonlarının üretiminde rol oynarlar. Vücudun kendi işleyişi sırasında meydana gelen ve çoğalan hücrelerden oluşan yumurtalıklarda; kontrol dışı üreyen ve normal sınırları aşarak çoğalan hücreler, tümör (ur) oluşumuna sebep olur. Yumurtalık üzerinde oluşan tümörün parçaları diğer yakın organlara sıçrayarak yeni tümörler oluşturabilir. Bu olaya da tıp dilinde ‘sıçrama’ yani metastaz adı verilir.

Over Kanseri Belirtileri Nelerdir?

Over kanserinin ilk evrelerde çok fazla belirti vermediğini söyleyen uzmanlar; bazı ufak belirtilerin de geçici olduğuna, bu yüzden hastanın erken dönemde karşılaştığı değişiklikleri ciddiye almadığına dikkat çekiyor. Tümör büyüyüp, yakın organlara -özellikle kalın barsak- üzerine baskı yapmaya başladığında; hastalığın ilk evresi geçilmiş olduğundan daha zorlu bir tedavi süreciyle karşılaşılıyor. Bu süreçte yaşanan bazı sıkıntılar şunlar;
Kabızlık ya da İshal
Bulantı, kusma
Gaz
Bacak ağrısı
Şişkinlik

Over Kanseri Tanı Yöntemleri ve Evreleri

Her hastalıkta olduğu gibi ‘Over Kanseri’nde de erken teşhis hayat kurtarıyor. Bunun için birkaç yöntem mevcut. Fakat; normal jinekolojik muayene hastalığın teşhisinde özellikle ilk evrede yetersiz kalıyor. Yumurtalıkta oluşan kanserli hücrelerin ürettiği CA-125 proteinin yüksekliği, kan tahliliyle teşhis edilebildiği gibi; vajina ve karın bölgelerinden yapılan ultrasonografiyle inceleme ya da tomografik görüntüleme yöntemleriyle de hastalığın varlığı teşhis edilebiliyor. Tanı yöntemleri arasında en kesin sonucu verecek olan yöntem ise; şüpheli hücreler üzerinden alınan parçaların mikroskop altında patolojik olarak incelenmesine dayanan ‘biyopsi’ yöntemidir.

Tanı koyulduktan sonra diğer önemli nokta; tümörün başka organlara yayılma derecesi. Metastaz; 4 evrede inceleniyor. İlk evre tümörün henüz yayılmadığı ve fazla belirti vermeyen süreci temsil ediyor. Dördüncü evreye kadar her aşamada hastalığın yayılma oranı belirleniyor. Bu süreçte karın içi boşluğu incelenerek, çevresindeki dokulardan alınan örneklerde tümörlü hücre olup olmadığı araştırılıyor.

Over Kanserinde Tedavi Süreci ve Sonrası

 Uzmanlar; yumurtalık kanserinin kadınlarda görülme sıklığının ¼ oranında olduğuna dikkat çekiyor. Erken teşhisin öneminin bu tip hastalıklarda çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen doktorlar, tedavi sürecinin de diğer hayatî öneme sahip süreç olduğunu belirtiyor.

‘Over Kanseri’nde klasik tedavi yöntemi cerrahî müdahele ve ardından yapılan kemoterapi tedavisi. Hastalığın ve tedavi sürecinin olumsuz etkilerinin giderilmesinde ise radyoterapi yani ışın tedavisi uygulanıyor.

Cerrahî yöntem; rahim ve yumurtalıkların alınmasına ya da tümör dokusunun çıkarılmasına dayanıyor. Bazı genç hastalarda, özellikle doğum yapma şansının devam edebilmesi için; temiz olan yumurtalığın alınmadığı da oluyor.

Tedavi sonrası kontroller; iyileşme sürecini takiben ilk 2 yıl 3 ayda bir muayene ve kan tahliline ek tomografik incelemeye dayanıyor. Sonrasında kontrol süresi 6 ayda 1’e çıkartılıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kübra Er Design | Kişiye Özel Tasarımlar | Tesettür Giyim

JDiag Türkiye | Motosiklet Arıza Tespit Cihazı ve Aksesuarları Satışı